Ferroli Bàsquet Ribes 64 – C.B. Vilatorrada 67

Ferroli Bàsquet Ribes 64 – C.B. Vilatorrada 67

La vuitena derrota dels ribetans va ser la més amarga de totes. Tot i el moment precari que està vivint l’equip, el Ferroli Bàsquet Ribes va lluitar fins al final, on els nervis van decantar la balança cap als visitants.

Dura derrota contra el C.B. Vilatorrada, però una altra petita passa endavant cap a assolir la primera victòria. El Bàsquet Ribes va estar més a prop que mai de sumar la primera victòria de la temporada. Amb la col·laboració del Sènior B del club i la reaparició, tot i estar lesionat, d’Elies Velasco, l’equip va ser capaç de posar contra les cordes el C.B. Vilatorrada. Amb 63-62 al marcador i dos minuts per jugar-se, el Ferroli Bàsquet Ribes va desaprofitar tres tirs lliures (8/16 en total) que l’haguessin posat en avantatge clar en l’últim minut.

Els visitants, però, van ensumar la por dels jugadors ribetans, i amb tres defenses intenses van forçar tres pèrdues de pilota que els van permetre anotar fàcilment i arribar a l’última possessió defensant un 64-66 impensable minuts abans.

Els nervis, presents durant tot el partit (17 pilotes perdudes), van acabar de dinamitar l’última opció per empatar o guanyar: l’últim atac ribetà, aquell que la temporada passada tantes victòries va donar a l’equip, va acabar amb un triple fallat pel jugador més jove sobre el parquet, Raül Palomares.

Dissabte que ve, el Ferroli Bàsquet Ribes jugarà el duel comarcal a la pista del C.B. Samà, que el precedeix a la classificació amb 2 victòries.