2a setmana, seguim aprenent

2a setmana, seguim aprenent

Les visites del Xavier Isern i de l’Edu Piñero van omplir de continguts molt interessants dimarts, dimecres i dijous de la setmana passada.

Bot, passada i tir. Tres conceptes bàsics que tot jugador ha de saber dominar i tres sessions magistrals que els jugadors del campus van poder gaudir de la mà dels nostres convidats.

El Xavier Isern, exseleccionador català i formador a pedreres d’alt nivell durant més de 40 anys, ens va posar al dia de la feina que s’està fent al bàsquet de formació de la Federació Catalana. Vam treballar l’optimització del bot i la passada des d’una perspectiva molt innovadora que ens obre nous horitzons a jugadors i entrenadors.

Just un dia després, rebíem la visita de l’Edu Piñero, exjugador professional amb 198 partits a l’ACB i internacional júnior amb la selecció espanyola, ha sigut l’entrenador dels anys més brillants del sènior del Sitges. L’Edu, expert tirador, ens va ensenyar a corregir la mecànica de tir i a aplicar-la en diferents situacions.

A més dels continguts tècnics, però, del que més vam gaudir va ser de les seves ganes d’ensenyar i de transmetre tota la passió que el nostre esport els genera.