Bon inici dels sèniors

Bon inici dels sèniors

Els dos sèniors del Bàsquet Ribes han començat la pretemporada amb bones sensacions, imposant-se en els tres partits disputats.

Després de diversos intents cancel·lats degut a les restriccions pel coronavirus, diumenge passat vam gaudir per fi del retorn del sènior femení del Bàsquet Ribes. La visita del Xamba – no podia ser millor el rival, un club dedicat íntegrament a l’esport femení – va trencar així sis anys d’absència de bàsquet sènior al pavelló ribetà.

Es podia pensar que el resultat seria el de menys, però tot i ser pretemporada i totes les imprecisions inherents a aquesta època de l’any, es va veure un partit molt disputat i intens. El Ribes, tot i un inici amb molts dubtes (0-9), va ser capaç de refer-se i imposar la seva superioritat física davant d’un rival que va haver de suplir vàries baixes amb jugadores del sènior B. El 37-30 final resumeix per si sol el partit: tot i que el projecte ribetà és sòlid, encara queda molta feina per fer.

El Ferroli Bàsquet Ribes, per la seva banda, ha començat la pretemporada sumant dues victòries, la primera contra el Cubelles (60-36) i la segona, amb gran millora inclosa, contra el Casal de Vilafranca, per 62-80. L’equip que dirigeix l’Arnau Martrat encara no pot comptar ni amb Rafel Rius ni amb Elies Velasco, però esta substituint aquesta manca de centímetres amb un joc col·lectiu fluid i una bona imatge defensiva.

Aquest cap de setmana unes i altres rebran rivals d’entitat. Les noies jugaran divendres a les 22:30 contra el Reus, mentre que ells ho faran dissabte a les 18:00 contra el Vedruna de Gràcia de Copa Catalunya.

El Sènior Femení del Bàsquet Ribes 2020-2021