Segueix la bona dinàmica

Un nou cap de setmana de partits amistosos que reafirma el bon camí dels dos sèniors. El masculí es va imposar al Vedruna de Gràcia de Copa Catalunya i el femení va plantar cara al Reus Deportiu (1a Catalana) i va guanyar al Cornellà B (Tercera) a domicili.

El Ferroli Bàsquet Ribes segueix invicte aquesta pretemporada

El Ferroli Bàsquet Ribes segueix sumant victòries en aquesta pretemporada, però sobretot sembla estar fent passes de gegant pel que fa l’actitud i el sacrifici. Dissabte els visitava el rival més fort, el Vedruna de Gràcia, que va sortir derrotat per 82-73 en una bona tarda de bàsquet tot i el moment de la temporada i les condicions (sense aforament). La defensa dels ribetans, la participació al rebot i la velocitat de les accions ofensives van poder amb un rival més físic.

El femení, per la seva banda, també afrontava partits contra rivals de categoria superior. El Reus Deportiu, de 1a Catalana, es va imposar després de suar de valent durant tres quarts. Els errors en els tirs lliures de les locals van pesar massa en els moments en què l’equip necessitava aire per l’alt ritme de joc amb què es va jugar.

Diumenge, però, l’equip va tornar a guanyar a la pista del Cornellà B per un ajustat 63-66.

D’altra banda, el club està aprofitant que la base encara no juga per fer diverses jornades de formació on posem a pista els continguts a treballar durant l’any a les diferents franges d’edat. També estem comptant amb l’ajuda del Magí Parra, exentrenador del club amb titulació nacional, per polir detalls tècnics amb molts dels nostres equips.