El CB Morell s’imposa al Ferroli Bàsquet Ribes a cop de triple

El Ferroli Bàsquet Ribes no va poder repetir victòria davant el CB Morell. Aquest dissabte els ribetans es van trobar amb un rival que va anotar 42 dels 81 punts des de més enllà de 6,75.

Tot i que van lluitar durant tot el partit contra aquest gran nivell d’encert, els 9 triples del segon temps van permetre els del Tarragonès arribar als minuts finals amb coixí suficient per no patir (63-73, minut 39).

Arnau Martrat  va destacar el bon rendiment ofensiu d’ambdós conjunts, només desequilibrat per l’encert exterior: els ribetans només van anotar 3 triples en tot el partit (al minut 3, un altre al 12 i l’últim amb el partit ja decidit al 40). El tècnic ribetà també va subratllar la bona actitud de l’equip en un partit en què l’encert rival i la manca de punteria local eren lloses molt pesades de portar.

Ferroli Bàsquet Ribes 74 – C.B. Morell 81

No obstant la derrota, el joc del Ferroli Bàsquet Ribes segueix evolucionant, trobant en el col·lectiu la solució al joc ofensiu. Dissabte, fins a 8 jugadors van anotar més de 6 punts, liderats pel Carles Artigas amb 16. Només la millor versió del CB Morell va poder frenar el bo rumb que porta l’equip.Ara el Ferroli Bàsquet Ribes descansarà fins el 10 d’abril, quan començarà la sèrie d’enfrontaments contra el C.B. Àguiles de Santa Coloma de Queralt. El primer partit es jugarà a la Conca de Barberà i el segon a Ribes dissabte 17 d’abril.