El Ferroli agafa bon ritme

Bon partit del sènior masculí davant el C.B. Àguiles. A la base, el Preinfantil Masculí i el Cadet A es van endur els derbis amb el Samà i el Sitges.

El Ferroli Bàsquet Ribes segueix sumant bons resultats fruit de la bona feina. Dissabte passat l’equip d’Arnau Martrat, empès per l’encert del Josep i el Manel en atac i per una gran feina defensiva conjunta, va superar un rival que sempre és complicat, el C.B. Àguiles. El partit es va trencar al tercer quart, quan els ribetans van explotar en atac i van establir les primeres diferències importants. A l’últim període, el bon ritme ofensiu els va permetre sumar la tercera victòria en quatre partits.

Ferroli Bàsquet Ribes 86 – C.B. Àguiles 73

El Sènior Femení La Clau va desplaçar-se a Gavà a jugar un amistós. L’equip va fer passes endavant, però va acusar algunes baixes clau i va caure per 6 punts.

Pel que fa la base, cal destacar les victòries del Cadet Masculí A i del Preinfantil davant el Sitges i el Samà. Els primers van imposar-se en el segon temps, mentre que l’equip entrenat pel Pere Sanz va aguantar l’empenta final dels vilanovins per seguir invicte aquest any.

El Sènior Femení La Clau va caure a la seva visita a Gavà

L’infantil descansava, però gran part de l’equip va donar un cop de mà al Cadet B, que afrontava la visita al Casal de Vilafranca amb moltes baixes. El resultat, àmplia victòria local, no reflecteix el rendiment dels nostres, que van fer un partit molt seriós.

La jornada de bàsquet federat la completen les derrotes del Preinfantil Femení davant el BBA per un clar 27-54 en un partit fluix de les ribetanes i la del Sots21 davant d’un AESE que es va tornar a mostrar molt superior.