El Cadet A i el Preinfantil Masculí s’imposen als derbis

Cap de setmana de descans per sèniors, júniors i Sots21, però ple de bons partits. El Cadet A va ratificar la seva superioritat respecte el Sitges amb una victòria molt més contundent que al primer partit (45-70). Els de Mingo segueixen una mica encallats en atac, però van fer una bona feina defensiva.

Sitges 45 - CMA 70

L’altre equip que jugava un derbi per segona setmana consecutiva era el Galo Mateo Preinfantil Masculí. Els de Pere Sanz van tornar a imposar-se davant el Samà, altre cop en un partit emocionant, però aquesta vegada resolt amb més diferència a favor dels ribetans (57-46).

Molta menys feina va tenir l’Infantil Masculí de Nivell A, que no va trobar rival en l’Almeda-SAMC i va tancar acta a les primeres de canvi (53-3).

Encetem el bloc de derrotes amb una de molt meritòria, la del Ferroli Cadet Masculí B contra el Casal de Vilafranca. Els de Joan Carreras van plantar cara al rival en tot moment, millorant molt el resultat del partit d’anada (47-52).

Per la seva banda, el Ferroli Preinfantil Femení no va tenir opció a la pista del BBA Femení 2008 i va caure per 59 a 32.