La victòria ens dona l’esquena

Cap dels tres equips que va jugar el cap de setmana passat va poder sumar un triomf. El Krysalis Júnior Femení segueix millorant però va cedir davant del CNB Vilanova-AKO, mentre que el Ferroli Sènior Masculí i el Sots 21 van caure a Els Monjos i Sant climent respectivament.

Krysalis Júnior Femení 30 – CNB Vilanova-AKO 40

El Krysalis va començar manant al marcador per primera vegada a la temporada, gràcies a la bona defensa, la ràpida circulació de pilota i l’encert en el tir. Aquesta dinàmica va durar fins a ben entrat el segon quart, però a partir de llavors els canvis defensius del rival van aturar en sec la producció ofensiva de les ribetanes. Tot i les dificultats, l’equip es va mantenir dintre del partit en tot moment, cedint el màxim avantatge al Vilanova en l’última jugada del partit.

El Sots 21 també va patir en atac, caient per 56-42 contra el Sant Climent. Els de Pere Sanz van anar sempre a remolc del rival degut als mals inicis, on va rebre parcials de 6-0 al 2n quart, 8-2 al tercer i 8-0 al quart. El lent inici dels ribetans els va passar factura sobretot a l’últim període, que l’iniciaven només 10 punts a sota.

El Ferroli va sumar la primera derrota com a visitant aquest any a Santa Margarida i els Monjos, i ho va fer fent suant de valent els locals. Sense l’Alexander ni el Martí, l’equip va fer un partit molt seriós altra vegada i es va plantar a l’últim minut amb 7 punts d’avantatge, però la mala gestió del poc temps que quedava i l’encert del rival van portar el partit a la pròrroga, on tot i lluitar-ho fins al final, l’excés de minuts a les cames dels ribetans es va acabar notant.