Elles guanyen!!

Els tres equips femenins federats van derrotar les seves rivals, coincidint per primer cop aquest any. El Sènior La Clau va guanyar en un altre amistós al Xamba B, el Preinfantil Ferroli va imposar-se al Cervelló i el Júnior Krysalis va estrenar-se aquest any amb una victòria a Martorell.

El Sènior Femení La Clau va sumar una nova victòria en la seva sèrie d’amistosos davant del Xamba B. Tot i que l’equip no va mostrar la seva millor cara pel que fa la intensitat, va poder fer més passes cap a la seva consolidació.

El Júnior Femení Krysalis va poder per fi sumar la primera victòria en un partit dur i estrany, que va acabar abans d’hora per la retirada del rival. En aquell moment, les ribetanes dominaven el marcador com havien fet durant tot el partit.

El Preinfantil Ferroli va millorar la imatge del primer enfrontament amb el Cervelló, eixamplant la diferència entre els dos equips a 27 punts i arribant a la màxima anotació de la temporada.