Campions de lliga!

El Bàsquet Ribes afronta l’última jornada de la competició amb tres equips lluitant per la primera plaça del grup i amb un equip, l’Infantil A, ja campió.

El Ferroli Bàsquet Ribes Infantil anirà a la pista del Gavà com a primer classificat matemàtic del seu grup de nivell A. L’equip dirigit per Gerard Pascual pot tancar dissabte una trajectòria perfecta: Ara porta 9 victòries en 9 partits, amb una mitjana de 66 punts a favor o només 30 en contra.

L’infantil A tancarà dissabte la temporada amb el campionat de lliga a la butxaca

L’infantil ha sigut el primer en proclamar-se campió aquest any, però tres equips més tenen opcions de seguir-lo en aquesta última jornada.

El Ferroli SMA, després de l’exhibició a Olesa, ha d’imposar-se als del Baix Llobregat a Sant Pere de Ribes per adjudicar-se la primera plaça. Els dos equips han sigut els millors del grup, liderant la classificació empatats a 7 victòries i només 2 derrotes. El partit es jugarà dissabte a les 18:00.

El segon equip que té a les seves mans guanyar la lliga de Nivell A és el Cadet Masculí. Ho farà si s’imposa al Samà, cosa que li permetrà mantenir l’avantatge en la classificació sobre el segon classificat, el CB Manresa. Els de Mingo ja van superar els vilanovins per 46-64 diumenge passat. El partit es jugarà a Ribes a les 12:30 de dissabte.

Per últim, el Galo Mateo Preinfantil lluitarà diumenge amb l’Esparreguera per la primera plaça del grup. Els del Baix Llobregat es van imposar als ribetans per un clar 48-71 dissabte passat, fet que posa els dos equips com a primers classificats amb 8 victòries i una derrota. El Ribes haurà de presentar la seva millor versió per imposar-se a domicili a l’únic equip que ha sigut capaç de guanyar-lo aquesta temporada.