Final de la primera fase de promoció

El Sots 21 buscarà la vuitena victòria de la temporada a Sant Vicenç dels Horts

Demà dissabte es tanquen les primeres fases de promoció després d’un desembre amb una càrrega de bàsquet bastant lleugera.

A casa, el Mini i el Preinfantil tenen, a priori, dos enfrontaments senzills contra l’Esparreguera i el JAC Sants. Cap dels dos equips visitants ha sigut capaç de guanyar encara. El Mini jugarà a les 9 i el Preinfantil a les 10:30.

El Júnior Femení i el Cadet Masculí es juguen l’última jornada a pistes de rivals coneguts: Sitges i Roquetes. Les de Toni Martínez han de guanyar i esperar un favor del CNB Vilanova a Castelldefels per acabar primeres de grup en solitari. El Cadet Masculí intentarà millorar el resultat de l’anada, on va caure per 61-62. Ambdós partits es jugaran a les 12.

 

Pel que fa els equips de consell, el Cadet Masculí visitarà la pista del EEM Sant Quintí demà a les 9:45. Els de Marc Genesias s’estan imposant amb facilitat als rivals fins ara.

L’altre equip que domina la classificació és el Benjamí Masculí, que jugarà a la pista del CNB Vilanova – Canigó

 

demà a les 11:15.  A les 10, l’Aleví visitarà la pista del Margalló.

Acabant la jornada de dissabte, el Sènior Masculí intentarà sumar la cinquena victòria com a visitant a la pista del Gavà, tercer per la cua amb 4 victòries en 12 jornades. Si l’equip suma un bon resultat podrà afrontar els partits important de gener amb les aspiracions al màxim.

L’únic equip que juga diumenge és el Sots 21, que visita la pista del Joventut Sant Vicenç a les 17:30. Els de Joan Carreras són cinquens a la classificació amb 7 victòries i 4 derrotes.