Bon any nou, ja hi tornem!

 

El Benjamí de primer any comença a jugar demà a l’escola Llebetx

Fins a nou equips tornen a la competició aquest cap de setmana, amb especial atenció al debut del nou benjamí a la pista del Llebetx demà dissabte. L’equip ha estat entrenant tot el trimestre passat per poder començar l’aventura de jugar partits aquest 2018. Molta sort a l’Ibai i a les seves jugadores i jugadors!

Pel que fa els més grans, el sènior té un partit molt important davant d’un rival directe, l’Igualada. Ambdós equips estan empatats a la classificació a només una victòria del trio capdavanter, així que la data és clau per no perdre’ls de vista.

El partit del sènior es jugarà diumenge a les 18:00, precedit del Sots21 – Laietà a les 16:00 i seguit del Júnior Femení, que també jugarà contra l’Igualada (19:30).

Demà dissabte inicien la fase regular el Preinfantil i el Mini. Els primers jugaran el primer partit de nivell A2 contra el Creu Alta Sabadell a les 10:30, mentre que el Mini rep el Corbera Vermell a les 9:00. També a les 9:00, el Benjamí intentarà seguir la seva ratxa de victòries contra els Franciscans.

Ja per últim, els únics que jugaran fora de casa són el Cadet de consell comarcal, que visitarà la pista del Vilanova del Camí; i el federat, que jugarà a la pista del Castellbisbal a les 12:45.