Bàsquet Ribes – Bàsquet Neus, diumenge a les 19:00

El SM buscarà la sempre important quinzena victòria de la temporada aquest diumenge davant el Bàsquet Neus. L’equip de Santa Coloma ha demostrat la seva qualitat diverses vegades aquest any, però ha pecat d’irregularitat en molts trams de la temporada.

Bona mostra d’això són la victòria en el derbi colomenc divendres passat contra el Santa Coloma per 88-85 – favor que no va aprofitar el Bàsquet Ribes al caure a Martorell – i la derrota dos dies després també com a locals contra el Sant Josep Obrer per un clar 73-98. I és que és fora de casa on el proper rival del Ribes s’ha trobat més còmode, aconseguint 5 de les 9 victòries que ha sumat fins el moment.

Aquest fet s’ha de tenir en compte però no ha de despistar els ribetans, que necessiten recuperar bones sensacions després de l’amarga desfeta de diumenge passat. Tot i que la setmana d’entrenaments ha estat fluixa i diumenge a la baixa d’Arnau Martrat es sumarà la de Marc Genesias, l’equip ha de recuperar energia i sobretot confiança per fer un bon partit i així afrontar l’últim tram de temporada amb opcions a tot.

CC 2a Catalana