Ribes, altre cop Ribes

Aquest cop no eren 19 punts, “només” 15. Altre cop el pavelló ple, altra vegada una defensa impressionant. Una altra remuntada pel record. 

Dtata Not Found.

Data Not Found.

Database data not found.

Diumenge passat el sènior i l’afició del Bàsquet Ribes van signar un altre capítol de la història idíl·lica que mantenen des de la victòria contra el Santa Coloma a l’última jornada de lliga. Després de demostrar dissabte com l’afecta allunyar-se del poble, el sènior masculí va passar de ser el conjunt desorientat, trist i tou que va caure a Girona per 64-48 a recuperar la seva versió més sòlida diumenge al seu escenari preferit (69-35).

D’encaixar un parcial inicial de 20-7 a respondre amb un 21-7 de sortida. De cedir en la batalla als taulers a aclaparar el Sant Narcís amb 57 rebots. D’anotar 48 punts en 40 minuts a anotar-ne 49 en 24. De perdre’s lluny de la cistella (5/28 en triples), a trencar el partit des del triple (9/26 amb 5 jugadors anotant). De marxar de Girona amb la decepció a la bossa a celebrar que l’equip ha fet un altre pas endavant.

Entre les primeres dades i les segones no van passar ni 24 hores. El canvi mental i fins i tot físic de l’equip ribetà va fer fora de la pista el Sant Narcís des del primer moment. Bé, des del primer moment no. Un inici amb dubtes va cedir el primer avantatge als visitants, 2-3. Va ser l’últim. L’equip va deixar de dubtar de cop: 15-3 al minut 6, 21-5 al 10, 34-8 al 15, 49-15 al 24. Parcials d’escàndol fruit d’unes ganes de guanyar que res tenien a veure amb l’encert, sinó al contrari. L’equip va jugar molt bé en atac (6 jugadors per sobre dels 9 punts) per la confiança que li va donar la feina defensiva i el total domini del rebot (Marc 20, Rafel 8, Adrià i Yeison 7, Guillem 6). Res a veure amb la manca d’ambició del dia anterior.

L’equip s’enfrontarà al Cerdanyola Al Dia el proper cap de setmana per veure qui s’imposa en aquesta eliminatòria de tercers. Els del Vallès Occidental han sigut els més sòlids a la temporada regular, lluitant fins el final pel títol de lliga, acabant amb només 7 derrotes (tres menys que el Bàsquet Ribes) i amb els millors registres defensius del seu grup. El primer partit es jugarà a Ribes a les 18:00 dissabte, i el segon diumenge a Cerdanyola a la mateixa hora.