Archive For 9 d'Octubre de 2017

Gran últim quart, tercera victòria

25 minuts li va costar al Sènior Masculí del Bàsquet Ribes posar-se a l’alçada del partit a nivell defensiu i començar a creure en la victòria. Tot i que jugant amb foc – la reacció ribetana no va arribar fins al moment crític: 39-49, minut 27 – la bona lectura defensiva de l’equip rival a partir d’aquest moment va ser clau per passar per sobre d’un CN Tàrrega que va trobar a faltar una mica més de rotació al tram final.

Després d’una primera part on els de l’Urgell van manar en el ritme i en el marcador gràcies als errors ofensius dels ribetans i un atac més ben organitzat, els visitants van estar a punt de decidir el partit al tercer quart, però els triples llunyans d’Adrià Miró i la reaparició de Rafel Rius al final del període van mantenir el Bàsquet Ribes dintre del partit. Quatre punts consecutius del capità van portar el partit al minut 30 amb el CN Tàrrega guanyant encara (49-51), però sense imposar-se com al primer temps.

El quart triple d’Adrià Miró animava el públic i liderava l’equip cap al parcial definitiu, on van brillar Yeison Colón, Rafel Rius i Marc Genesias. Un altre triple d’aquest últim feia pujar el 63-58 al marcador al minut 39. El CN Tàrrega, amb només dues cistelles en joc en aquests 9 minuts, també errava des del tir lliure i això va servir als ribetans per seguir augmentant diferències fins al final. Lluny de relaxar-se, els jugadors van seguir concentrats en defensa i en atac, eixamplant la diferència fins a aconseguir el màxim avantatge a l’últim segon amb un triple d’Arnau Martrat.

Read more »