Archive For 10 d'Octubre de 2017

Bon cap de setmana per la base

El CM va plantar cara al Samà en tot moment, però va sumar la primera derrota.

El cap de setmana ens va deixar resultats interessants com la primera victòria del Sots21 o el bon partit del Júnior Femení contra el Club Nou Bàsquet Vilanova.

Els nois de Joan Carreras van donar mostres del seu potencial contra l’European International School B, sobretot a l’últim quart. Després d’una mala sortida i 30 minuts igualats, l’equip, tot i que va fallar 17 tirs lliures, va signar un gran últim quart per acabar imposant-se clarament per 73-49.

El Preinfantil, preparant el partit

El Júnior Femení va sumar la segona victòria de la temporada davant el Club Nou Bàsquet Vilanova. L’equip de Toni Martínez va sumar els mateixos punts que la setmana anterior, 49, però en va encaixar molts menys, 34. La victòria es va fonamentar en la primera part, on les ribetanes van imposar-se per 32-18.

El segon temps, molt menys dinàmic, va demostrar que encara hi ha feina a fer en l’apartat ofensiu sobretot.

Hores abans, el Cadet Masculí va lluitar de tu a tu amb el Samà, però va caure fruit de les precipitacions a l’últim quart per 57-63.

La jornada de dissabte, amb els més petits en joc, va portar una de freda i una de calenta, amb la derrota del Preinfantil contra el Casal del Vilafranca per 63-45 i la victòria del Mini a Abrera per 35-39.

 

Read more »