Archive For 2 de Novembre de 2017

Diumenge tothom al pavelló!

El cap de setmana començarà d’hora, amb l’interessant derbi entre el Cadet Masculí i el Roquetes a les 9. Els jugadors de Lluís Llovet i Joan Carreras intentaran millorar la imatge de dissabte passat a Els Monjos.

Després, s’estrenarà el Cadet Masculí de Consell Comarcal contra el Vilanova B.E., al qual seguirà l’Infantil Femení, que buscarà la segona victòria de la temporada contra el Col·legi Monalco d’Igualada.

Mentrestant, a dintre el pavelló, es durà a terme una nova jornada de la lliga FEDIC. El nostre Junts en Acció acollirà el Mediterrània A i B, el Sedis A i B i el Xamfrà.

Tancarà la jornada de dissabte el Sots 21, que rebrà a les 4 de la tarda l’A.B. Gornal.

El plat fort arribarà diumenge, amb la presentació de tots els equips i els partits entre el Júnior Femení i el Bàsquet Sitges (16:30) i l’enfrontament del Sènior Masculí amb el Centre Catòlic d’Hospitalet. Ambdós equips es troben empatats a la segona plaça del grup amb 5 victòries i dues derrotes.

Fora de casa, demà divendres a la tarda debuta l’Aleví de consell comarcal a l’escola Arjau de Vilanova. El Benjamí també juga el seu primer partit contra el Bàsquet Samà i els que van més lluny són el Mini, que visita l’Esparreguera, i el Preinfantil, que juga contra el JAC Sants.

Sort a tots i recordeu: Diumenge hi hem de ser tots!

Read more »