Archive For 7 de Febrer de 2018

Els triples dobleguen el Tremp

El sènior va resoldre el sempre complicat desplaçament a Tremp amb una valuosa victòria que el torna a posar a la mateixa alçada que el Santa Coloma a la classificació. L’equip del Pallars Jussà, tot i ocupar places de descens i tenir baixes importants, va plantar cara als ribetans, que no van saber tancar el partit quan l’encert local va baixar al tercer quart.

La manca de solidesa defensiva va ser l’únic punt feble dels ribetans davant del Tremp, equip que va tractar de tu a tu el Ribes en tot moment. Tot i la diferència en la classificació, els locals van acceptar el ritme alt del Ribes (18-25, minut 10, 4 triples per equip) però van saber portar el partit al seu terreny en els dos moments crítics que van passar: inici del segon quart (18-28) i final del tercer (45-57).

L’encert en el llançament exterior va rescatar els locals fins a posar nerviós el Ribes (62-62, minut 34), que no va saber aprofitar els bons minuts del tercer quart després d’una bona ratxa en el llançament d’Alexander Chifflier. Amb els locals a la mateixa alçada, però, els jugadors de Toni Segarra van tornar a concentrar-se i tot i patir des del tir lliure (12/25), van seguir trobant en el triple – el cinquè d’Òscar Guiu i el segon d’Adrià Miró – el camí que el Tremp començava a tenir dificultats a seguir. El base del Ribes va sentenciar el partit amb el seu tercer triple mentre que Alexander Chifflier va posar la cirereta al pastís amb una altra cistella des del mig camp a l’últim segon del partit.

El Sènior Masculí ribetà descansarà aquesta setmana degut a què el pavelló estarà ocupat altre cop, aquesta vegada per la celebració del Carnaval. El partit contra el Sant Josep Obrer es jugarà el dijous 22 de febrer a les 21:45.

Read more »