Archive For 1 de Març de 2018

Cadet, Preinfantil i Júnior, a seguir la ratxa

El Preinfantil buscarà davant l’A.E. Badalonès la tercera victòria consecutiva, cosa que el faria pujar a la tercera posició i guanyar molta confiança de cara a la segona volta.

Preinfantil A2

Abans, el Cadet Masculí tindrà a les mans sumar el cinquè triomf seguit contra el C.E. Gelida. Els de Lluís Llovet i Joan Carreras estan empatats a dalt de tot de la classificació amb el Castellbisbal.

Cadet B2

A la tarda, el Sots 21 tindrà un partit complicat contra el C.B. Coll, equip que ocupa la quarta posició. La millora ofensiva es preveu vital per competir fins al final.

Sots 21 Nivell B

El Júnior Femení, per la seva banda, es jugarà a les 17:45 a Begues pujar fins la tercera plaça. Seria la tercera victòria consecutiva de les de Toni Martínez després de superar el Cornellà i el Castellví de la Marca.

Júnior B1

Consell Comarcal

Demà divendres, a les 19:30, el Cadet Masculí rep l’EEM Sant Quintí. Els de Marc Genesias es juguen la segona plaça en aquest partit, l’últim de la temporada.

Cadet Masculí CC

L’Infantil femení es desplaça ben d’hora per jugar contra l’Escola Pia d’Igualada a les 9. Les noies que entrenen Gerard Pascual i Marta Cortés són líders del seu grup en solitari amb 3 victòries d’avantatge sobre les segones.

Infantil Femení CC

 

Read more »