Archive For 27 d'Abril de 2018

L’Èric Ferreiro, del Mini, convocat al Treball de Seguiment 2007

Tot i que encara no hem acabat l’any, de ben segur serà una de les grans alegries de la temporada.

El jugador del mini Èric Ferreiro ha estat convocat pel departament de Seleccions i PDP de la federació a participar als primers dos entrenaments del Treball de Seguiment Mini Masculí per jugadors nascuts el 2007.

El primer entrenament serà aquest diumenge 29 a les instal·lacions de Bac de Roda a les 18:00 hores, i el segon el proper 26 de maig.

Tot el club celebra la convocatòria, especialment els seus companys d’equip.

Molta sort Èric, ho faràs de conya!

Read more »

Aprofitem del pont!

Tot i la jornada de descans programada per la federació per a totes les categories de promoció, els nostres equips no s’aturen. El Júnior Femení participarà al Torneig de la Costa Daurada que es celebra a Coma-Ruga, mentre que el Mini viatjarà fins a Mataró per prendre part al 1r Memorial Josep Beneyto.

Els altres que no descansen són el Benjamí A, que clourà la competició als Franciscans amb l’objectiu d’assolir la segona plaça, i el Benjamí B, que jugarà l’últim partit com a local contra el CNB Vilanova Cossetània.

Fora de la promoció, diumenge el Sots 21 té el difícil desplaçament a la pista del segon classificat, el Joventut Castelldefels. El partit començarà a les 10.

Read more »

El SM derrota el Fraga i es posa tercer

Dtata Not Found.

Data Not Found.

Database data not found.

El Bàsquet Ribes va tornar a sobreviure a un partit d’alts i baixos però va aconseguir una de les victòries més importants de la temporada davant d’un Penya Fragatina excel·lent. La derrota del Santa Coloma deixa els ribetans tercers. (més…)

Read more »

Nova jornada clau pel SM – i en van ja…

El sènior masculí té una altra cita molt important aquest diumenge a les 18:00: la visita del Penya Fragatina, cinquè classificat a només una victòria dels ribetans. (més…)

Read more »

Assemblea General de Socis 2017-2018

La Junta del Club Bàsquet Ribes anuncia la data i hora de l’assemblea general de socis d’aquesta temporada i anima a tothom a participar-hi. (més…)

Read more »