La Clau – Bàsquet Ribes, a 3a!

El nostre sènior femení va certificar l’ascens de categoria diumenge passat, després de vèncer el Premià de Dalt per 59 a 53. L’equip lluitarà ara per accedir a la Final a 4 de la categoria amb el poderós Femení Osona.

La celebració post-partit, un clàssic ja!

Només vuit mesos després del seu retorn a les pistes, el sènior femení del Bàsquet Ribes ja ha registrat el primer gran èxit: l’ascens a Tercera Catalana després d’una temporada brillant, on només ha perdut un partit i en què ha dominat tant el grup de la primera fase com els rivals en les fases per pujar de categoria.

L’últim obstacle a superar era el Premià de Dalt, equip que va donar una millor versió d’elles mateixes que en el partit d’anada, aguantant el ritme de les ribetanes al primer temps (26-23), però que no va poder fer res quan les nostres van prémer l’accelerador a la segona part. Un triple de la Míriam tancava un parcial de 15-4 d’inici al tercer període i certificava que l’equip liderat per Vicky Marcos havia trobat l’escletxa per superar la defensa rival. Les del Maresme, però, no es van deixar anar. Van reduir l’avantatge a 10 punts abans del període decisiu, i tot i la bona sortida del Ribes en aquest quart (10-5 de parcial), mai van baixar els braços, acabant el partit amb un parcial de 0-8 que va obligar a l’entrenadora local a aturar el joc per recordar a les jugadores que no estava fet encara. Al final, però, com no podia ser d’altra manera, la victòria es va quedar a casa per 59-53.

Va ser un dels pocs moments de relaxació registrats en tota la temporada per aquest equip, que gràcies a la capacitat de treball, el sacrifici i l’alt grau de competitivitat ha connectat profundament amb el públic ribetà.

El La Clau – Bàsquet Ribes pot afrontar l’últim partit de les fases d’ascens contra el CB Castellet d’aquest diumenge amb certa calma, ja que ja té els ulls posats en el Femení Osona, el rival de l’eliminatòria prèvia a la Final a 4. L’equip gironí, com les ribetanes, ha dominat els seus grups, sumant 26 victòries en 27 jornades, però amb uns registres d’anotació millors que els del nostre sènior: guanyen els seus partits per una mitjana de 36 punts de diferència.