Per què ser soci protector del Bàsquet Ribes?

La nostra entitat, sense ànim de lucre, treballa per promocionar l’esport al municipi, per ensenyar bàsquet a través de tot un seguit de valors que ens vertebren i guien a l’hora de formar les nostres noies i nois. Com a club, ens financem a través de subvencions, patrocinis i les quotes d’unes famílies a qui intentem donar el millor servei que podem, amb els recursos dels que disposem i, sovint, com és el cas, en un context que no ens ho posa fàcil. 

És per això que agraïm tant l’ajuda d’aquelles persones que desinteressadament ens donen un cop de mà. Per a nosaltres, els socis protectors no només suposeu un ingrés de 40€ anuals. Per a nosaltres, sou molt més. Sou el saber que tenim la vostra confiança, que sou allà, en algun lloc donant-nos suport, força. I això no té preu.

Per part del club,  el principal retorn que tindreu serà fer-vos sentir part d’aquesta família del Bàsquet Ribes. Sou Bàsquet Ribes. Però, a més d’això, us detallem a continuació altres avantatges amb què volem compensar mínimament el vostre gest desinteressat:

  • CARNET VIRTUAL DEL C. B. RIBES

Rebreu un carnet virtual nominal i numerat que us permetrà accedir als descomptes dels nostres patrocinadors: QuiroGarraf (20 o 10%), MaxColchón (17%), o corredoria d’assegurances Galo Mateo (10%).

  • DESCOMPTES DE SOCI

Tindreu accés a tots els productes i esdeveniments que organitza la nostra entitat amb preu de soci. Des del xandall, la dessuadora o la bossa del C. B. Ribes… fins al sopar de final de temporada o els campus d’estiu. 

  • DRET A VOT A LES ASSEMBLEES

Tindreu dret a vot a les assemblees anuals que organitza l’entitat, sempre i quan tingueu dos anys d’antiguitat al club.

Per convertir-vos formalment en SOCIS I SÒCIES PROTECTORES podeu omplir el següent formulari, enviar un correu al basquetribes@gmail.com.

Gracies infinites!

Formulari d’inscripció