Tornem amb victòria

El Ferroli Bàsquet Ribes es va imposar en el primer partit de la temporada davant el CB Morell A per 76 a 81. La jornada es va completar amb derrotes del Júnior Femení i del Sots 21 Masculí i victòria del Cadet A en un amistós conta el Vendrell.

El Sènior Masculí del Bàsquet Ribes va sumar la primera victòria oficial amb Arnau Martrat a la banqueta. Els ribetans es van imposar al CB Morell, que va pujar l’any passat, i que va oferir resistència fins als minuts finals.

L’encert des del triple va permetre als locals imposar el seu joc durant els primers 15 minuts, on el Ferroli Bàsquet Ribes ho va passar realment malament. Sorpresos per la duresa del rival, el 34-22 del minut 14 va provocar el primer temps mort de Martrat, que va trobar la reacció esperada: parcial de 3 a 16 en el que quedava de quart amb 8 jugadors implicats en l’anotació i cap als vestidors per davant (37-40).

El Cadet Masculí A va guanyar l’AB Vendrell en un amistós. Dissabte a les 12, l’equip rebrà La Salle Manresa.

El tercer quart va ser una prolongació d’aquesta tendència, amb el Ribes manant en el ritme i al marcador (52-61, minut 29), però l’inici del quart va igualar el partit. El Ferroli o veia cistella i va encaixar un 10-0 de parcial que no només posava els del Tarragonès dintre del partit, sinó que els donava una embranzida perillosa (72-68, minut 37). Als minuts finals, però, el Ribes va saber treure profit del bonus i amb un parcial de 2-11 de la mà d’Elies Velasco i Adrià Miró, va sentenciar el partit.

Aquest dissabte, a les 18:00, ambdós equips es tornaran a enfrontar al pavelló municipal de Ribes.